DRU International, de Belgische producent van stekkerklare promotionele koel- en vriesoplossingen uit Bouwelven Grobbendonk, kreeg het vertrouwen van de Nederlandse supermarktketen Jumbo voor een superorder. DRU International plaatst in 2015 in recordtempo koelmeubels voor 'zachtfruit' in de Jumbo-vestigingen.

DRU International kreeg na een grondige analyse groen licht van Jumbo om alle supermarkten van dat merk uit te rusten met zogenaamde "zachtfruit" marktmeubels. Dat zijn in inox gebouwde koelmeubels waarop zacht fruit wordt gepresenteerd aan de klant. De koeldisplays worden gebouw volgens de specificaties van Jumbo.


"Een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding was onze eerste troef om deze bestelling binnen te halen", vertelt CEO Sven Danneels. "Een belangrijk bijkomend argument was de extreem korte tijdspanne waarbinnen wij de winkels kunnen uitrusten met de nieuwe meubels. Dat was voor Jumbo een uiterst belangrijk gegeven. Op beide punten wisten we met DRU International de klant te overtuigen. Half april zullen alle toestellen operationeel zijn."


"Met de keuze van Jumbo voor DRU International zit het orderboek van de Belgische onderneming voor de eerste jaarhelft van 2015 meer dan goed", weet de trotse CEO. "Wij zijn er bijzonder fier op dat een Belgische productiebedrijf de concurrentie met de internationale spelers aan kan."

Over Jumbo
Jumbo Supermarkten is de op één na grootste warenhuisketen van Nederland met formules als C1000, Super De Boer, Jumbo Foodmarkt en Jumbo XL. De Jumbo groep telt 725 vestigingen verspreid over Nederland en stelt daarin ongeveer 30.000 mensen te werk.

Over DRU International Grobbendonk
DRU International is een topspeler in gepersonaliseerde koelsystemen voor winkelpunten. Dit 100 % Belgische bedrijf maakt koeldisplays op maat voor grote merken zoals Danone, Coca-Cola en vele anderen.


DRU International, met vestigingen in Grobbendonk en Kontich, zorgt ervoor dat de producten van retailers en voedingsmerken met trendy koeldisplays opvallen binnen het massale aanbod aan gekoelde of diepgevroren producten. Hiervoor heeft DRU International een uitgebreid gamma aan eenvoudig personaliseerbare displays.

De grootste meerwaarde bestaat in de mogelijkheid om op korte termijn gepersonaliseerd en op maat te produceren. De klant bedenkt de maten en de vorm, DRU International zorgt dat de gevraagde koeldisplay snel beschikbaar is.

Bovendien streeft DRU International altijd naar de meest energievriendelijke en 100% recycleerbare oplossing met de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk.


DRU International is hoofdzakelijk internationaal actief en levert wereldwijd. Het bedrijf geniet het vertrouwen van grote merken zoals Danone, Emmi, Nestlé, Starbucks, Arla, Mondelèz, Philiadelphia, ...